Nieuwe selectie voor “Artiest zoekt feestneus”

Ben je een Gentse artiest op zoek naar nieuwe podiumkansen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwe artiestenselectie van Artiest zoekt Feestneus!

Artiest zoekt Feestneus brengt al meer dan tien jaar Gents podiumtalent en Gentse organisatoren van wijkfeesten en huiskamerconcerten samen. Heb je een band of orkest, ben je een soloartiest, breng je een theateract of een animatieprogramma?
Dien dan voor vrijdag 30 maart 2018 je kandidatuur in voor Artiest zoekt Feestneus en maak kans opgenomen te worden in de artiestenselectie 2018-2019.

We zetten bij deze editie extra in op etnische muziek, vernieuwende animatie en muziek die geschikt is voor meer intieme huiskamerconcerten, maar ook alle andere genres blijven welkom. De kandidaturen worden beoordeeld door een jury en de geselecteerde acts worden eind juni in een overzicht gebundeld dat online en in de vorm van een brochure beschikbaar zal zijn voor iedereen die een Gentse act op Gents grondgebied wil boeken. De Stad Gent zorgt voor de vergoeding van de artiesten.

Wil je meer weten over Artiest zoekt Feestneus en je kandidaat stellen? Lees er alles over op cultuur.gent/feestneus

2018-03-02T12:01:25+00:00