Stel je kandidaat voor de nieuwe artiestenselectie 2019-2020

Ben je een Gentse artiest op zoek naar nieuwe podiumkansen? Schrijf je dan nu in voor de artiestenselectie van Artiest zoekt Feestneus!

Artiest zoekt Feestneus brengt al meer dan tien jaar Gents podiumtalent en Gentse organisatoren van wijkfeesten en huiskamerconcerten samen. Heb je een band of orkest, ben je een soloartiest, breng je een theateract of een animatieprogramma en wil je graag je podiumkansen in Gent vergroten? Dien dan voor vrijdag 29 maart 2019 je kandidatuur in voor Artiest zoekt Feestneus en maak kans opgenomen te worden in de artiestenselectie 2018-2019.

Vul via deze link het digitale inschrijvingformulier in

De kandidaturen worden beoordeeld door een jury en de geselecteerde acts worden eind juni in een mooi overzicht gebundeld dat online en in de vorm van een brochure beschikbaar zal zijn voor iedereen die een Gentse act op Gents grondgebied wil boeken. De Stad Gent zorgt voor de vergoeding van de artiesten.

Wil je meer weten over Artiest zoekt Feestneus en over het indienen van je kandidatuur? Lees er alles over op cultuur.gent/feestneus!

2019-02-04T10:44:33+00:00