Vernissage Kaffee K met optreden KARO

Op regelmatige basis wordt de semi-permanente tentoonstelling in O.C. De Pastorij gewisseld.
Van mei tot november werden daarvoor de volgende kunstenaars geselecteerd om gedurende 6 maand hun werk aan de muur te hangen:
Ann Bonne, Arlet Trebor, Els Van Snick, Nicolas Van Parys en Filip De Cock.
Het wordt een mooie combinatie van zeefdruk, collage, fotografie, teken- en schilderwerk. (klik HIER voor meer info)De wisseling zal worden geopend met een vernissage vanaf 19.30u.
Om 20.30u mogen we ook een artiest verwelkomen op ons geïmproviseerd podium.KARO (Karolien Voets en Ireen Van Laethem op piano)“Een éénpersoons Grieks drama, maar dan in het Frans en met muziek.”
Zo omschreef een goede vriend spontaan haar nummers. Karo probeert met een zekere flou artistique de chaos te bedekken. De muziek vormt een vlucht en nodigt uit om mee te vliegen. (meer info over KARO HIER)

Om de avond te beëindigen besluiten we in het gekende Kaffee K format: kunstenaars, kunstliefhebbers en kunsthuizen in een ongedwongen ‘praatcafé sfeer’ samenbrengen om elkaars werk te zien en contacten te leggen voor eventuele samenwerkingen of voorstellen tot initiatieven. Het kaffee blijft open tot 00.00u

2019-05-01T19:19:45+01:00