Artiest zkt: boek een gratis Gentse artiest voor jouw buurtfeest!

De zomer is van start gegaan! Het is een uitgelezen gelegenheid om je buren wat beter te leren kennen. Organiseer je met enkele mensen een wijkfeest of een huiskamerconcert? Dan kan je via Cultuur Gent een gratis artiest boeken.

Artiest zkt … (het voormalige Artiest zoekt Feestneus) maakt al meer dan tien jaar de verbinding tussen Gents talent en de vele organisatoren van buurtfeesten. Ook dit jaar stelde een professionele jury een selectie van wel 136 Gentse acts samen. Het aanbod varieert van allerhande muzikale genres tot straatanimatie. Voor elk wat wils.

Neem snel een kijkje in de gloednieuwe online Artiestengids 2019-2020en boek een artiest van topkwaliteit voor jouw feest!

Meer weten? Surf naar cultuur.gent/artiestzkt

2019-07-09T11:11:12+01:00