Kollekasteel2018-07-08T16:55:43+01:00

Kollekasteel

Kollekasteel is een locatie voor het gemeenschapsleven van Mariakerke.
De zaal staat ter beschikking van verenigingen en groepen voor vergaderingen, bijeenkomsten, tentoonstellingen enz. Je vindt er:
een café,een moderne professionele keuken, twee zalen van respectievelijk 40 en 120 personen (250 staand) en drie vergaderzalen.
Het domein rond het kasteel beslaat meer dan 5000 m² en bevat een terras, ruime tuin, parking en bijgebouwen.

Sfeerbeeld

Dit is ons verhaal:

Het Kollekasteel is een 19de eeuws kasteel dat in 1969 werd aangekocht door de vzw Kollekasteel om de nood aan lokalen en terreinen voor groeperingen en verenigingen in Mariakerke-Kolegem te helpen oplossen. Het werd met eigen middelen, stukje bij beetje gerenoveerd en gerestaureerd tot een volwaardig multifunctioneel cultureel ontmoetingscentrum dat voldoet aan alle hedendaags comfort en geldende veiligheidsnormen.

In een uniek retro-kader beschikt het Kollekasteel vandaag over een café, een moderne professionele keuken, twee zalen van respectievelijk 40 en 120 personen (250 staand) en drie vergaderzalen. Het domein rond het kasteel beslaat meer dan 5000 m² en bevat een terras, ruime tuin, parking en bijgebouwen. Dit alles staat ter beschikking van particulieren, bedrijven en het lokale verenigingsleven voor feesten, evenementen en sociaal culturele activiteiten.

Contact

Post: Groenestaakstraat 68 – 9030 Mariakerke
Voorzitter: Van Eeckhout Karel | 09 226 75 24
Secretaris: Wim Jacobs
Mail: info@kollekasteel.be
Website: www.kollekasteel.be       www.kollefeesten.be