Laden Evenementen
Dit event is voorbij.
Foto: Larmuseau

In de koelere maanden van het jaar verschijnt er, naast de cuberdons of “neuzekes”, nog een 2de typische Gentse lekkernij in het straatbeeld. Wie heeft er al “sneeuwballen” geproefd? Ze zijn naast de klassieke vanille-smaken ook nog verkrijgbaar in andere smaken zoals kokos, gezouten karamel, Baileys, mokka enz.

Wisten jullie dat de confiserie, waar deze lekkernij gemaakt wordt, zich op ons grondgebied bevindt, meer bepaald in de Eeklostraat?
Wie graag met ons op bedrijfsbezoek wil meegaan, krijgt de kans op woensdag 19 februari 2020.
Wij verzamelen ten laatste om 9u45 op het terrein van de confiserie, Eeklostraat 114 B, Mariakerke.
De verplaatsing kan te voet, met de auto (parkeren in de Eeklostraat), fiets of met bus 9 (stophalte rechtover de zaak).

Na het aantrekken van de nodige hygiënische beschermkledij (o.a. juwelen, piercings en horloges zijn verboden) start om 10u dan de 1,5 u durende gegidste rondleiding waarin wordt verteld over de boeiende geschiedenis van Larmuseau en een bezoek aan de productie-afdeling wordt gebracht. Eindigen doen we met een koffie en ‘hemelszoete’ lekkernijen.

Kostprijs: 9€/persoon. E zijn nog plaatsen.
Inschrijven ten laatste op dinsdag 11/02/2020 bij Annie MARTENS liefst via haar emailadres annie.martens34@outlook.be maar kan ook via haar telnr. 09/226 99 80 en storten van het  bedrag op het Femma-rekeningnummer