Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Foto:Lang leve de muziek

Wanneer
zaterdag 16 maart 2019 om 10u (we verzamelen ter plaatse om 9u50)
Wie? KWB-Mariakerke centrum
Waar: Sint-Pietersabdij, Sint-Pietersplein 9 in Gent (te bereiken met de bussen 3 en 5)
Prijs: 11 €
Inschrijven ten laatste op 10 maart bij: Toon Lamon via tel. 09 226 03 15 of via mail:   toon_lamon@hotmail.com

Betalen na bevestiging inschrijving:
op de rekening van de kwb Mariakerke Centrum BE81 8904 3401 6124

Iedereen heeft een favoriet nummer in het Nederlands. En bijna iedereen heeft een Nederlandstalig nummer tussen zijn favorieten aller tijden zitten. Het zijn de liedjes die we luidkeels meezingen. Die we kiezen voor de Grote Momenten van het leven. Een liefdesverklaring, een openingsdans, een geboorte, een afscheid…

Lang leve de muziek! biedt je een wonderlijke trip langs 60 jaar liedjes uit de Lage Landen. Een eerbetoon aan meer dan 200 artiesten en groepen in de grootste interactieve muziektentoonstelling ooit in Vlaanderen. Van Will Tura tot Bazart en van Boudewijn de Groot tot de Jeugd van tegenwoordig.

Met de mooiste liedjes, memorabele televisiefragmenten, de leukste verhalen, verteld door Belpopkenner Jan Delvaux, schitterende decors en interactieve opstellingen.

Luister, zing en quiz mee, vergaap je aan de stukken uit de privé-collecties van je favoriete idolen en herbeleef je jeugd.

Luister, zing en quiz mee, vergaap je aan de stukken uit de privé-collecties van je favoriete idolen en herbeleef je jeugd. En of je nu fan bent van kleinkunst, schlagers, stevige rock of coole hip hop, iedereen beleeft in deze interactieve tentoonstelling zijn favoriete Nederlandstalige muziek.

Na het bezoek is er mogelijkheid om na de expo het Pop-up Muziekcafé te bezoeken. In de bar vind je een ruim aanbod aan frisdranken, bieren, wijnen, aperitieven en warme dranken.
Men serveert elke dag verse soep en heerlijk gebak van het Gentse Julie’s House.