Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Wij willen deze gemeente, in de rand van Brussel, op een positievere manier voorstellen. Wat is er waar van de  bedenkingen over deze multiculturele samenleving? Dit is het moment om dit te achterhalen!

De verplaatsing gebeurt per trein en metro. Wie wil meerijden met lijnbus 9 verzamelt ten laatste om 8u aan de halte rechtover de post van Mariakerke. We komen om 8u45 samen aan de achterkant van het Sint-Pietersstation, spoor 11. We hebben om 9u een trein naar Brussel Centraal en aansluitend een metro naar de halte ‘Graaf van Vlaanderenplein’ waar een gids ons opwacht.

Na de rondleiding genieten we van een middagmaal (soep, hoofdgerecht en dessert) in een sociaal restaurant ‘Bel Mundo’. In de namiddag brengen we nog een kort bezoek aan een paar items in de buurt vooraleer wij onze terugreis aanvatten. In de vooravond zijn we weer thuis.

Kostprijs: 40€/persoon (trein- en metrovervoer, gids, middagmaal, koffie)

Wij stellen als middagmaal voor:

* soep

* keuze uit spaghetti bolognaise óf veggietaart van de week óf salade Belmundo (met kip).  Gelieve op te geven welk hoofdgerecht jullie zullen nemen.

* dessert

Gelieve melding te maken van jullie leeftijd (65- plussers genieten van een goedkoper treintarief). Ook diegenen met een persoonlijk goedkopere treinverplaatsing laten dit best weten.

Vergeet jullie Mobib- of buskaart niet!

Inschrijving ten laatste op 12 maart bij Kathelijne LAMBERT op telnr. 09/227 40 29 of via haar mailadres kathelijne_lambert@hotmail.com én storting van 40€/persoon
op de Femma-rekening BE09 8904 3403 8857

Maximum aantal deelnemers: 20