Artiest zkt: boek een gratis Gentse artiest voor jouw buurtfeest!

Ben je een Gentse artiest op zoek naar nieuwe podiumkansen? Schrijf je dan nu in voor de artiestenselectie van Artiest zkt …!

Artiest zkt … brengt al meer dan tien jaar Gents podiumtalent en Gentse organisatoren van wijkfeesten en huiskamerconcerten samen. Heb je een band of orkest, ben je een soloartiest, breng je een theateract of een animatieprogramma en wil je graag je podiumkansen in Gent vergroten? Dien dan voor vrijdag 27 maart 2020 je kandidatuur in voor Artiest zkt ... en maak kans opgenomen te worden in de artiestenselectie 2020-2021.

De kandidaturen worden beoordeeld door een jury en de geselecteerde acts worden eind juni in een mooi overzicht gebundeld dat online en in de vorm van een brochure beschikbaar zal zijn voor iedereen die een Gentse act op Gents grondgebied wil boeken. De Stad Gent zorgt voor de vergoeding van de artiesten.

Wil je meer weten over Artiest zkt … en over het indienen van je kandidatuur? Lees er alles over op cultuur.stad.gent/artiestzkt

2020-02-01T15:11:07+01:00