Klaar Cornelis: Kappen in albast2020-02-07T10:16:54+01:00

Klaar Cornelis

Workshops steenkappen

Workshop 1: albast

Je maakt kennis met de eigenheid van albast, zijn mogelijkheden, eigenschappen en beperkingen. Het is een vrij zachte steen en kan na schuren en polieren ook transparant worden. Je leert beitel en hamer en rasp hanteren, oefent diverse slagen. Je leert bedenken hoe je vanuit de steen de door jouw gewenste vorm kan kappen. Iedereen werkt op eigen tempo en wordt volgens eigen niveau begeleid.

Praktisch

Deze reeks is zowel voor beginners als gevorderden. Alle materiaal zoals hamers, beitels, raspen… is in het atelier voorhanden.
Alle workshops gaan door in Mariakerke vlakbij Gent (adres na inschrijving).

  • Workshop 1: albast gaat door van dinsdag 7/07 tot vrijdag 10/07/2020
  • Kostprijs: 305 euro steen inbegrepen.

We werken in Franse witsteen, blauwe hardsteen, Balegemse steen… Alle tekenmateriaal, klei en ander materiaal zoals hamers, beitels, raspen, schuurstenen…is in het atelier voorhanden. Alle workshops gaan door in Mariakerke vlakbij Gent (adres na inschrijving).

Inschrijven voor een workshop

De workshop gaat door vanaf drie inschrijvingen. De inschrijving is pas definitief wanneer je het bedrag van 305 euro (workshop 1) of 240 euro (workshop 2) of 320 (workshop 3) gestort hebt op rekening van Klaar Cornelis BE10 1430 6912 2204, met vermelding van je naam, workshop 1, 2 of 3. Een annulatie is mogelijk tot 6 weken voor de start van de workshop, dan betaal ik graag het gestorte bedrag terug verminderd met 50€ administratiekosten. Annuleer je minder dan zes weken voor het begin van de reeks: als iemand die op de wachtlijst staat je plaats kan innemen, betaal ik je inschrijvingsgeld terug verminderd met 50€ administratiekosten.

Na storting krijg je een bevestiging van je inschrijving, het adres en verdere info. Als je een combinatie lessenreeks / workshop volgt in eenzelfde jaar krijg je 10% korting op het laagste bedrag.